• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg
Якщо інтер'єр вашого будинку вже прикрашає паркет, Вам просто необхідно задуматися про те, як зберегти Вашу підлогу красивою і продовжити термін її служби. Адже при правильному догляді і якісному укладанню, дерев'яні підлогові покриття можуть служити більше 70 років.
Компанія майстер паркету -  лідер на ринку паркетних лаків і паркетних послуг у львові, рекомендує професійну екологічно чисту лінію засобів для догляду за підлоговими покриттями фірми Bona, tover, chimiver, adesive, arboritec. Розумний вибір  лаку, воску, клею, грунтовок, мастик, шпаклівок  дозволяє зберегти гарний зовнішній вигляд, захистити підлогове покриття від механічного та хімічного впливу, а також продовжити термін його експлуатації.
Щоб забезпечити захисне покриття і надати верхньому шару додаткову міцність, необхідно покрити його лаком або маслом, попередньо прошліфувати паркет.
Паркетна хімія Bona tover - це світові лідери по догляду за підлоговими покриттями, продукція яких представлена у нашому інтернет магазині. Фахівці нашої компанії із задоволенням дадуть докладну кваліфіковану консультацію, а також допоможуть підібрати найбільш підходящі для вашого типу покриття .

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.