• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Меблі кольору натурального дерева так само, як і меблі, пофарбована в теплі відтінки, легко підійде до більшості дизайнів паркету з так званих домашніх порід деревини: Дуба, Бука, Берези, Ясеня, Вишні і т.д. Меблі в сірих і синіх тонах буде найкраще поєднуватися з тонованим паркетом (тоновані білими відтінками Ясень або Дуб), або підлогою, темним за своєю природою (Горіх, Акація, мсаса або Венге).

Який дизайн паркету краще всього поєднується з меблями?

Ідеальний варіант - коли і меблі, і паркет зроблені з однієї і тієї ж деревини. Крім того, деякі породи добре поєднуються між собою завдяки схожості структур. Наприклад, Дуб і Ясен складають відмінну пару, в той час як Дуб і Бук будуть виглядати разом не дуже добре. Темна, тонована меблі «просить» паркет привабливого світлого дизайну. Елегантна, стильні меблі відмінно підходить до паркету з екзотичних порід схожих відтінків (Африканський Махагони, Ятоба, Мербау, мсаса або для меблів світлішого кольору підійде темне африканське дерево Венге). Меблі з тонированной деревини також добре поєднується з контрастним за кольором паркетом. Дуже яскрава або білі меблі відмінно виглядає майже з будь-яким дизайном паркету.

Як підібрати паркет до інтер'єру з меблями в стилі «модерн», виробленої з нових матеріалів?

Меблі в стилі «модерн» зазвичай має менш суворі лінії, ніж класичні меблі, до того ж часто вона пофарбована в кольори, які не існують в природі, і декорована металевими елементами, які роблять її більш красивою і функціональною. Теплі тони (червоний, оранжевий, жовтий, коричневий, охра) чудово поєднуються з природною структурою деревини. Меблі в холодних тонах (синій, зелений, сірий і т.п.) більше підходить до металевих деталей, тонированному білим кольором паркету (тонований Дуб або Ясень) і паркетом з екзотичних порід дерева з насиченими кольорами (Африканський Махагони, Мербау, Венге або Ятоба ). Ви також можете вибрати породу деревини, грунтуючись на кольорі стін, дизайні шпалер, малюнків або підлогових бордюрів.
Як підібрати паркет в кімнату, де вже стоїть дорога антикварні меблі?

Красива старі меблі, що дісталася вам у спадок або придбана в антикварному магазині, потребує паркеті, володіє особливою індивідуальністю. Такі породи, як Дуб з його красивою структурою, тонований в темні або світлі кольори, а також екзотичні породи деревини з їх натуральними квітами, можуть підсилити враження від старих і цінних предметів інтер'єру з рідкісних порід європейських дерев, таких як Горіх або Вишня. Такий паркет створить ексклюзивну атмосферу зручності, яку можна доповнити класичними елементами в декорі стін (декоративні тарілки та блюда, скульптури, вази, трофейну зброю і т.п.).
Як поєднувати кілька інтер'єрних стилів?

Вже минув час, коли кімнати повністю копіювали інтер'єри з меблевих салонів. Сьогоднішні течії в дизайні інтер'єрів пропонують вам широкий вибір з облаштування вашого будинку, і, навіть якщо ви володієте не надто великим бюджетом на його ремонт, можна з легкістю додати вашому інтер'єру особливий настрій. Зараз стало модним поєднувати предмети меблів, виконаної в стилях «модерн» і «класика». Ви також можете додати до них східні акценти з привезених вами з відпустки сувенірів, або столик, придбаний

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.