• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

Постійно оновлювана колекція елементів художнього паркету приємно дивує різноманітністю моделей, що поєднується з найвищою якістю: розеток, бордюрів, декорів та модулів. Ви можете купити паркет екзотичний, вибравши з безлічі варіантів. Така незвичайна підлога стане прикрасою будь-якого будинку.

Художній паркет з'явився ще за часів Древньої Еллади і Римської імперії. Класичний стиль в дизайні інтер'єру припускав прикраси підлог бордюрами, мозаїкою і різноманітними орнаментами з квітковими або геометричними мотивами. Розквіт цього декоративно-прикладного мистецтва припав на епоху Середньовіччя в країнах Європи і був пов'язаний в першу чергу з поширенням набраних підлог з деревини.

Майстри що займаються виробництвом художнього паркету, мають можливість створювати навіть самі мудрі проекти з ювелірною точністю. Це стало можливо завдяки серйозному стрибку технологічного прогресу і наявності інноваційних інструментів. Саме тому зараз паркет екзотичний купити стало набагато простіше. Майстри намагаються відтворити копії візерунків старовинного паркету, а фахівці власної дизайн-студії регулярно створюють нові колекції або придумують ексклюзивні художні елементи під індивідуальне замовлення.

Ви завжди можете надихнутися ексклюзивними інтер'єрами, вибрати з численних готових ескізів, замовити індивідуальний макет підлоги і купити паркет екзотичний високої якості.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.