• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg

У сучасному світі багато хто віддає перевагу натуральним і безпечним будівельним і оздоблювальним матеріалам. Якщо говорити про підлогові покриття, то варто вибрати натуральне і екологічне дерево - паркет або паркетну дошку. Давайте поговоримо про ці вироби детальніше, розглянемо їх загальні характеристики та відмінності, а також основні переваги.

Паркет - це покриття підлогове, що складається з єдиного шматка цільної деревини. Товщина верхнього шару паркету складає зазвичай від 15 до 22 міліметрів, цим і пояснюється великий термін його служби. Якісний і правильно покладений паркет може прослужити навіть до 100 років, на протязі всього терміну його служби паркет можна оновлювати: циклювати і заново покривати лаком.

Верхній шар паркетної дошки складає всього лише близько 4 міліметрів, тому вона не надто довговічна. Звичайно, і її можна циклювати і покривати лаком, проте за весь термін служби це можна буде зробити тільки двічі-тричі. Металоконструкції, які стоять на паркеті, ніяк не зашкодять його верхньому покриттю, навіть якщо їх постійно переміщати. А все це тому, що паркет зверху буквально «залитий» лаком, що створює ідеально міцний верхній шар.

Проте є у паркету один суттєвий недолік, якщо його можна так назвати. Це досить висока ціна. Крім того, укладання штучного паркету буде складніше, ніж паркетної дошки. Остання відрізняється оптимальним співвідношенням ціни і якості, і укладати її простіше. Близько 20-25 років може прослужити дошка паркетна.

Дошка паркетна являється замінником штучного паркету, вона теж виготовляється із натуральних дерев. Паркет вибирають на століття і він дійсно може прослужити довгий час, поверх нього можна хоч монтаж металоконструкцій проводити. Єдине, що не любить паркет - це воду, тому для дуже вологих приміщень краще обрати інший вид покриття для підлоги.

Дотримання технологій , чистота і порядок гарантовані.